Stress-behandling

Psykoterapeut-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

Jeg er certificeret stressbehandler og tilbyder stress-behandlingsforløb for virksomheder.

Det handler om harmoni og balance….

Jeg tilbyder 2 forskellige forløb, alt afhængig af hvilke behov der er, og jeg er selvfølgelig til rådighed i forhold til den vurdering.

KONKRET STRESSBEHANDLING

Stressbehandling behøver ikke at være en dyb og terapeutisk proces, hvor man skal tilbage i barndommen og finde svar. Men der er typisk brug for nogle adfærdsændringer i det liv der leves, og ofte er det også nødvendigt at forandre nogle personlige mønstre, når man rammes af stress.

Jeg tilbyder et forløb over 10 uger, hvor vi kommer bredt omkring livssituationen her og nu, hvor formen er konkret og handleorienteret.

Forløbet består af 10 onlinemoduler med et modul til hver uge, med konkrete opgaver.

Jeg tilbyder gennem de 10 uger, 6 samtaler á 1 times varighed

En opstartssamtale i uge 1 (af de 10 uger) og samtaler i uge 3, 5, 7, og 9 og en afsluttende samtale efter uge 10 når alle moduler er gennemgået.

Samtalerne finder sted enten i min klinik i Kolding eller online.

Samtalerne har fokus på opfølgning af onlinemodulerne og yderligere sparring i forhold til det der er mest relevant.

Forløbet koster 5.600, – kr. (ex. moms)

Umiddelbart efter betaling modtages onlinemodulerne og det er muligt at booke de 6 samtaler via BOOKING på hjemmesiden her.

STRESSBEHANDLING – INDRE PERSONLIG UDVIKLING

I dette stressbehandlingsforløb er overskriften – HVEM ER JEG – og der arbejdes med forandringsprocesser på det indre plan.

Det er et forløb for dig med bekymringstanker, pleaser-adfærd, en følelse af at være på vej væk fra sig selv, selvværdsproblematikker, usikker, et behov for personlig afklaring eller lignende.

Konceptet er sammensat af evidensbaserede redskaber til et program som, med træning, vil forandre og ”om-programmere” de indre mønstre, som skaber ubalance og indre uro.

Forløbet består af 7 samtaler á 1 times varighed, med 1-2 ugers interval, og der vil være opgaver og træning imellem samtalerne, dette er en nødvendighed for at få fuldt udbytte af programmet.

Forløbet koster 5.600, – kr. (ex. moms)

Forløbet kan betales som et engangsbeløb her og samtalerne kan efterfølgende bookes på hjemmesiden her.

Der er ved dette forløb også mulighed for at booke en individuel samtale, 1 time á 800,- kr. hvis kemien lige skal tjekkes 😊 og betale fra gang til gang…..

 

 

 

 

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.