Stress

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Jeg er certificeret stressbehandler og har mange års erfaring i at hjælpe mennesker ramt af stress. Alt afhængig af hvad der udløser din stress og hvad du har brug for at udvikle, vil vi sammen tage hånd om det.

Stress er en meget stor belastning både psykisk og fysisk og det er derfor meget vigtigt at tage sig af det.

Jeg anvender forskellige terapeutiske tilgange, alt efter hvem du er og hvad der er behov for. Jeg har blik på de underliggende følelsesmæssige eller tankemæssige mønstre og deler glædeligt ud af redskaber og opgaver til træning.

Bevidst forandring kræver bevidst træning….

Rikke er god til at sætte billeder på, så jeg bedre forstår

og kan arbejde meget mere konkret med mine problemer!”

 

 

Vi skal sammen finde nøglen til din indre ro, til dig og dine værdier, og måske er der noget du har brug for at træne, for at opnå balance i dig, og i dit liv.

Du er altid velkommen til at booke en tid til en enkelt samtale om, hvad der rør sig i dig her og nu, eller booke en samtale med henblik på et forløb, hvor vi sammen kan lægge en plan for din selvudvikling og vej til personlig balance. Book her.

Jeg har udarbejdet et struktureret selv-udviklingsforløb, som over 7 samtaler, giver mulighed for at arbejde intensivt med de grundlæggende mønstre, som afgør hvordan vi møder os selv, håndterer vores følelser, forvalter vores tanker og hvordan vi bevæger os målrettet mod det vi ønsker i livet. Forløbet er ideelt til dig som overvældes af følelser eller oplever indre ubalance, måske det er noget for dig? Læs mere her.

 

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.