Stress, angst, depression

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Jeg har mange års erfaring i at hjælpe mennesker ramt af stress, angst, depression, PTSD, traumer, sorgreaktioner o.l.

Jeg arbejder med udgangspunkt i følelserne, at kunne være med dem og forstå dem, at kunne regulere dem og håndtere dem, på den mest hensigtsmæssige og udviklende måde, som bidrager til mere balance og indre ro

Jeg anvender forskellige terapeutiske tilgange, alt efter hvem du er og hvad der er behov for. Jeg har blik på de underliggende følelsesmæssige mønstre og deler glædeligt ud af redskaber og opgaver til træning, fordi at bevidst forandring kræver bevidst træning….

Rikke er god til at sætte billeder på, så jeg bedre forstår

og kan arbejde meget mere konkret med mine problemer!” 

 

Du er altid velkommen til at booke en tid til en enkelt samtale om, hvad der rør sig i dig her og nu, eller booke en samtale med henblik på et forløb, hvor vi sammen kan lægge en plan for din selvudvikling og vej til personlig udvikling. BOOK her.

Jeg har udarbejdet et struktureret selv-udviklingsforløb, som over 7 samtaler, giver mulighed for at arbejde intensivt med de grundlæggende mønstre, som afgør hvordan vi møder os selv, håndterer vores følelser, forvalter vores tanker og hvordan vi bevæger os målrettet mod det vi ønsker i livet. Forløbet er ideelt til dig som overvældes af følelser eller oplever indre ubalance, måske det er noget for dig? LÆS MERE her.

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.