Selvværd

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Er du usikker på dig selv, føler du dig ikke ”god nok”, er du præget af negative tankemønstre og et selvbillede som ikke tjener dig?

Jeg vil så gerne hjælpe dig, med at få det bedre, og ændre de mønstre der begrænser dig til mønstre der gavner dig!

Et sundt selvværd har i høj grad betydning for vores livskvalitet og livsudfoldelse. Et sundt selvværd er også ofte nødvendigt i forhold til at kunne sige til og fra overfor andre mennesker i overensstemmelse med dig selv og uden en konstant dårlig samvittighed. En god selvfølelse er vejen til indre frihed.

Jeg vil gerne støtte dig til at hvile i dig selv, og skabe det liv du virkelig ønsker dig!

Jeg anvender i samtaleterapien forskellige metoder og redskaber, alt afhængig af dig, og du må forvente hjemmeopgaver til træning.

Langt de fleste mennesker har kritiske tanker om sig selv indimellem, men det må aldrig blive fastlåste tanker man lever sit liv ud fra, i så fald vil jeg anbefale, at søge hjælp til at vikle sig ud….. (udvikling

Du er altid velkommen til at booke en tid til en enkelt samtale om, hvad der rør sig i dig her og nu, eller booke en samtale med henblik på et forløb, hvor vi sammen kan lægge en plan for din selvudvikling og vej til personlig udvikling. Book her.

Forskning viser, at hvis man har en følelse af lavt selvværd, så virker det ikke (faktisk kan det have modsat effekt) at kigge sig i spejlet og forsøge at sige positive bekræftelser til sig selv. Når ens selvværd er ramt, skal der som oftest tages anderledes fat omkring de mønstre der ligger bag. Ikke kun i forhold til ord og indhold i tanker og følelser, men hvordan man tænker, hvad man tænker ud fra og hvordan man møder og håndterer sine følelser

Jeg har udarbejdet et struktureret selv-udviklingsforløb, som over 7 samtaler, giver mulighed for at arbejde intensivt med de grundlæggende mønstre, som er afgørende for at udvikle en sund selvværdsfølelse, måske det er noget for dig? Læs mere her.

Det er også muligt at tage dette forløb i en gruppe, sammen med andre der ønsker at bygge deres selvværd op på et nyt fundament. Du kan læse mere om dette forløb her.

 

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.