Selvudviklings-forløb

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Selvudviklingsforløbet er for dig der ønsker at udvikle dig   – og du skal være klar til en forandring

Selvudviklings-forløbet er et struktureret forløb, som har til hensigt at give dig redskaber til at opbygge dit fundament på ny, så du fremover står sundere og stærkere i dig.

Det er de bagvedliggende mønstre der i dette forløb kigges på. Det er selve programmeringen der skal om-programmeres. 

Om du oplever angst, stress, usikkerhed, lavt selvværd, generelt bliver overvældet af følelser, oplever at du står uafklaret i livet, har svært ved at kontrollere din adfærd eller bare har følelsen af at du skal gøre noget godt for dig selv – så er programmet her skabt til dig!

Forløbet handler om via indsigt, at få bevidsthed omkring dig selv og træne nye mønstre på forskellige niveauer. Hver session vil bestå af nye byggesten.

Jeg vil berige med redskaber og guidede øvelser til det indre bevidsthedsarbejde når vi mødes, og supplere med hjemmeopgaver til træning i den mellemliggende periode. Det kræver opmærksomhed og prioritering at få integreret de nye byggesten løbende, for at der undervejs bliver dannet nye og mere bæredygtige mønstre.

Der arbejdes med dine følelsesmæssige mønstre og dette vil øge din evne til at kunne mærke dig selv samt lytte til- og håndtere dine følelser. Og du vil sandsynligvis opdage at dine følelser giver dig brugbar viden til din videre udvikling.

Målet er en oplevelse af mere indre ro og frihed, til at hvile i dig selv som du er!

Så du skal beslutte om det er nu?  

Processen er sammensat af forskellige evidensbaserede metoder – der er forskning bag det vi gør! Forandringerne sker når man i den mellemliggende tid, træner og begynder at forholde sig anderledes.

Hvis det er vejen til et sundere selvværd du har brug for, er det også muligt at tage dette forløb i en gruppe, sammen med andre der ønsker at bygge deres selvværd op på et nyt fundament. Du kan læse mere om dette forløb her.

Hvis du bøvler med følelser, så er forløbet skabt til dig!

Programmet forløber over 7 samtaler, á 1 times varighed, med 1-3 ugers interval, alt afhængigt af dit behov.

Send gerne en mail eller skriv via “kontaktformularen”, hvis du er interesseret og har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig.

 

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.