Personligt

Psykoterapeut-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

Velkommen her, hvor det handler om MIG personligt, hvilket det sjældent gør i et virke som psykoterapeut 

Jeg er født i 1975 og har haft Psykoterapi-Kolding siden 2005. Jeg har arbejdet med coaching, terapeutiske samtaler og menneskelig udvikling i over 20 år – med fokus på det at hvile i sig selv. Jeg har været interesseret i psykologi, følelser og selvudvikling så længe jeg husker tilbage……

Jeg bor i Kolding, sammen med min dejlige kæreste og mine to skønne teenagedrenge fra mit tidligere ægteskab. Klinikken ligger på 1. sal hvor jeg bor, og jeg gør hvad jeg kan, for at skabe et trygt, varmt og roligt rum til udvikling.

Jeg har de seneste år udelukkende arbejdet på fuldtid i min egen virksomhed, hvilket giver mig tid og ro til fordybelse og udvikling, som jeg værdsætter højt.

Jeg er som person et meget påvirkeligt, sensitivt, intuitivt og reflekterende menneske som vægter mine værdier højt og jeg har en ustoppelig nysgerrighed på det følsomme sind. Min indre mission og mit ønske er, med ”efterfølsomhed”, at hjælpe til et sundt selvværd, hvor det er muligt at hvile i sig selv som den man er!

Jeg elsker som sagt fordybelsen, at skabe indsigt, forståelse og accept, så udvikling bliver med udgangspunkt i ens virkelig jeg. Jeg elsker også lethed, humor og begejstring, til gengæld bliver jeg aldrig verdensmester i smalltalk.

Mit personlige følelsesmæssige mål er, at hvile mest muligt i mig selv og at leve i trygge, tætte og kærlige relationer, og jeg har erfaret, at når jeg virkelig lytter til mine følelser, guider de mig på bedste vis mod det mål!

Jeg søger konstant viden indenfor terapeutiske metoder, psykologi og selvudvikling og jeg opdaterer mig løbende i forhold til forskning på området.

Jeg har viden og redskaber der kan hjælpe!

Lad følelserne blive din bedste guide

og hvil mere i dig selv

(også i samvær med andre)

Hvis det lyder relevant for dig, så book en tid til samtale eller en plads i selvværdsgruppen, jeg glæder mig til at se dig 

Hvis du vil læse mere om min tilgang, se her

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.