Personligt

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Velkommen her, hvor det handler om MIG personligt, hvilket det sjældent gør i et virke som psykoterapeut 🙂

Jeg er født i 1975 og har haft Psykoterapi-Kolding siden 2005. Jeg har arbejdet med coaching, terapeutiske samtaler og menneskelig udvikling i over 20 år – med fokus på det at hvile i sig selv! Jeg har været interesseret i psykologi, følelser og selvudvikling så længe jeg husker tilbage……

Jeg bor i Kolding, sammen med min dejlige kæreste og mine to skønne teenagedrenge fra mit tidligere ægteskab. Klinikken ligger på 1. sal, i huset hvor jeg bor, og jeg gør hvad jeg kan, for at skabe et trygt, varmt og roligt rum til indsigt og udvikling.

Jeg har de seneste år udelukkende arbejdet på fuldtid i min egen virksomhed, hvilket giver mig tid og ro til fordybelse og udvikling, som jeg værdsætter højt.

Jeg er som person et meget påvirkeligt, sensitivt, intuitivt og reflekterende menneske som vægter mine værdier højt og jeg har en ustoppelig nysgerrighed på det følsomme sind.

Min mission og mit ønske er, med mit koncept EFTERFØLSOMHED – følelsesmæssig intelligens, at hjælpe mennesker til at hvile i sig selv, som den man er!

Jeg elsker som sagt fordybelsen, at skabe indsigt, forståelse og accept, så udvikling bliver med udgangspunkt i ens virkelig jeg/selv.

Mit personlige følelsesmæssige mål er, at hvile mest muligt i mig og at leve i trygge, tætte, kærlige og udviklende relationer, og jeg har erfaret, at når jeg virkelig lytter til mine følelser, guider de mig på bedste vis mod det mål!

Jeg søger konstant viden indenfor terapeutiske metoder, psykologi og selvudvikling og jeg opdaterer mig løbende i forhold til forskning på området og jeg har viden og redskaber der kan hjælpe!

Hvil i dig selv

(med Efterfølsomhed – følelsesmæssig intelligens)

Lad følelserne blive din bedste guide

Hvis det lyder relevant for dig, så book en tid til samtale eller en plads i selvværdsgruppen, jeg glæder mig til at se dig 

Hvis du vil læse mere om min tilgang, Efterfølsomhed – følelsesmæssig intelligens, er du velkommen her

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.