At stå ved sig selv med indre ro

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Stress Psykoterapi Kolding

I dette stressbehandlingsforløb er overskriften – hvem er jeg – der arbejdes med forandringsprocesser på det indre plan og målet er – at stå ved dig selv med indre ro.

Det er et forløb for dig hvor stress bliver udløst eller forværret af bekymringstanker, pleaser-adfærd, en følelse af at være på vej væk fra sig selv, selvværdsproblematikker, usikkerhed, et behov for personlig afklaring eller lignende.

Konceptet er sammensat af evidensbaserede redskaber til et program som, med træning, vil forandre og ”om-programmere” de indre mønstre, som skaber ubalance, indre uro og stress.

Forløbet består af 7 samtaler á 1 times varighed, med 1-3 ugers interval, og der vil være opgaver og træning imellem samtalerne, dette er en nødvendighed for at få fuldt udbytte af programmet.

Forløbet koster 5.600, – kr. (ex. moms)

Ved interesse sendes en bekræftelse via mail fra lederen, med kontaktoplysninger (navn, e-mail og mobilnr.) på den aktuelle medarbejder. Umiddelbart efter betaling, er det muligt at booke den første samtale via BOOKING på hjemmesiden her.

Det er også muligt, at booke en individuel samtale, 1 time á 800,- kr. (ex moms) hvis kemien lige skal tjekkes 😊 det kan gøres her.

 

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.