Tryghed

Psykoterapeut-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

HAR I PROBLEMER I JERES PARFORHOLD VIL JEG RIGTIG GERNE HJÆLPE JER

Udover min uddannelse som psykoterapeut, har jeg taget en specialist-uddannelse som parterapeut i en international anerkendt terapimetode (Imago-Terapi) som jeg har arbejdet med siden 2007.

Terapiformen fremmer en mere bevidst dialog, hvor I får mulighed for at tale om det der har betydning for jer og samtidig føle jer hørt og forstået i en respektfuld samtale. Jeg vil støtte og guide jer undervejs og bibringe med perspektiver og redskaber der kan åbne mulighed for, at I kan styrke kærligheden og oplevelsen af tryghed og ro i jeres fællesskab.

Uanset jeres grunde til konflikt, som kan være jalousi, manglende gnist, dårlig kommunikation, uenigheder om opdragelse, manglende intimitet eller andre frustrationer og andre grunde til afstand, efterlader det typisk en længsel efter nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Parterapi vil ofte berige med en dybere indsigt og forståelse for hinanden, og bringe jer tættere på grunden til, at I engang valgte hinanden. Samtalerne vil have til formål at styrke de kærlige følelser og jeres gensidige respekt, uanset om I går i terapi for at forebygge, styrke eller redde jeres parforhold.

Psykologien bag Imago-Terapi er, at vores valg af kærlighedspartnere ikke er tilfældige, at vi ubevidst tiltrækkes af nogle bestemte karaktertræk, som vil hjælpe os med at heles som menneske.

I teorien omtaler man parforholdets udvikling gennem 3 faser, se mere her.

Hvis I har besluttet at hjælpe jeres kærligheden på rette vej, kan I booke en samtaletid her.

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.