Stress-behandlingsforløb for virksomheder

Psykoterapeut-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

Jeg er certificeret stressbehandler og tilbyder stress-behandlingsforløb for virksomheder.

Jeg tilbyder 2 forskellige forløb, alt afhængig af hvilke behov der er, og jeg er selvfølgelig til rådighed i forhold til at træffe den vurdering.

Jeg er også tilknyttet forsikringsselskaber, hvor man gennem sundhedsforsikringen kan tilbydes stressbehandling ved mig, men I kan sagtens tilbyde jeres medarbejder hjælp, selvom I ikke nødvendigvis er dækket gennem en sundhedsforsikring.

BLIV STRESSFRI PÅ 10 UGER, som er det forløb sundhedsforsikringerne tilbyder, indeholder et onlineforløb med opgaver undervejs samt coachende samtaler til sparring og fordybelse i det der giver mening, læs mere her.

Det andet forløb jeg tilbyder, henvender sig til medarbejdere der er udfordret af indre stress og som efterspørger udvikling på det indre plan.

AT STÅ VED SIG SELV MED INDRE RO, er et struktureret forløb som bygger på evidensbaserede redskaber med henblik på at kunne hvile i sig selv uden indre stress, læs mere her.

Begge forløb foregår via samtaler i klinikken, Højskolevej 8 i Kolding, eller online.

Prisen er 5.600 kr. pr. forløb (ex moms).

Ved interesse sendes en bekræftelse via mail, fra lederen, med kontaktoplysninger (navn, e-mail og mobil-nr.) på den aktuelle medarbejder. Umiddelbart efter betaling er det er muligt at booke samtaler via BOOKING på hjemmesiden her

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.