Selvværd

Psykoterapeut-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

Er du usikker på dig selv, føler du dig ikke ”god nok”, er du præget af negative tankemønstre og et selvbillede som ikke tjener dig?

Et sundt selvværd har i høj grad betydning for vores livskvalitet og livsudfoldelse. Et sundt selvværd er også ofte nødvendigt i forhold til at kunne sige til og fra overfor andre mennesker i overensstemmelse med dig selv. En god selvfølelse er vejen til indre frihed.

Jeg anvender i samtaleterapien forskellige retninger alt afhængig af dig, eksempelvis Skyggearbejde, arbejde med accept, Tidslinieterapi, Metakognitive redskaber m.m.

Langt de fleste mennesker har kritiske tanker om sig selv indimellem, men det må aldrig blive fastlåste tanker man lever sit liv ud fra, i så fald vil jeg anbefale, at søge hjælp til at vikle sig ud….. (udvikling )

Du er altid velkommen til at booke en tid til en enkelt samtale om, hvad der rør sig i dig her og nu, eller booke en samtale med henblik på et forløb, hvor vi sammen kan lægge en plan for din udviklingsvej.

Jeg har udarbejdet et struktureret forløb, hvor der arbejdes intensivt med at opbygge selvværdet på ny, måske det er noget for dig?

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.