Særligt sensitiv

Psykoterapi Kolding v/ Psykoterapeut Rikke Davidsen

Føler du meget?

Faktisk siger forskningen at 15-20 % af befolkningen er født med en øget sensitivitet og at dette er gældende for begge køn.

At være særligt sensitiv er et begreb der bruges om mennesker som er født med et mere fintfølende og påvirkeligt nervesystem end flertallet. Det vil sige at man, i større grad, påvirkes af de oplevelser og stimuleringer man udsættes for. Hjernen arbejder simpelthen dybere med de indtryk man får!

Jeg har arbejdet med “Særligt Sensitiv-trækket” de seneste 10 år. Denne øgede følsomhed har mange fordele, specielt når man er i balance i sit liv, men kan også, modsat, være forklaringen på hvorfor man er så urolig og ængstelig, hvorfor følelserne tager magten fra én, hvorfor det er så svært at komme videre eller at “tage sig sammen” når livet føles for uoverskueligt.

Er man særligt sensitiv uden at forholde sig til sin påvirkelighed og uden at være i stand til at passe på sig selv, så er man i større risiko for at udvikle lidelser som blandt andet stress, angst og depression.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde din balance, så du kan mærke din styrke….

Du er altid velkommen til at booke en tid til en enkelt samtale om, hvad der rør sig i dig her og nu, eller booke en samtale med henblik på et forløb, hvor vi sammen kan lægge en plan for din selvudvikling og vej til personlig udvikling. BOOK her.

Jeg har udarbejdet et struktureret selv-udviklingsforløb, som over 7 samtaler, giver mulighed for at arbejde intensivt med de grundlæggende mønstre, som afgør hvordan vi møder os selv, håndterer vores følelser, forvalter vores tanker og hvordan vi bevæger os målrettet mod det vi ønsker i livet. Forløbet er ideelt til dig som overvældes af følelser eller oplever indre ubalance, er det noget for dig? LÆS MERE her.

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.