Min tilgang

Psykoterapeut-Kolding v/Psykoterapeut Rikke Davidsen

Min tilgang – er gennem følelser….

Og jeg har derfor dannet begrebet Efterfølsomhed som er at føle efter”!

Der ligger så meget styrke i at lytte til vores egne følelser og favne dem….

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker, som har haft et stort ønske om at få det bedre med sig selv – et ønske om at opleve indre ro og opleve at kunne hvile i sig selv!

Jeg har ud fra disse mange erfaringer og en stor grad af teoretisk funderet viden, arbejdet med udvikling af forskellige forløb, med effekt, også på den lange bane….

 

Psykoterapi Koldings logo er meget simpelt – et Taiji-tegn der forener Yin og Yang med et hjerte. 

Logoet beskriver dog samtidig min tilgang, på forskellige niveauer.

Yin og yang:

  • At skabe Indsigt følelsesmæssigt og mentalt. Her symboliseret ved Yin og Yang (det feminine – nærvær, heling, tryghed og det maskuline – motivation, sikkerhed og drive)
  • Bevidsthed om hvem man er og den iboende dualitet (er man meget ”noget”, er man typisk mindre noget andet / har man meget fokus her, har man automatisk ofte mindre fokus der osv.)
  • Accept af det lyse og det mørke (det mørke symboliseret v. skyggesiden) som er et meget anvendt begreb fra den analytiske dybdepsykologi og Jung.
  • Udvikling som hviler på både Efterfølsomhed og eftertænksomhed (EFTERFØLSOMHED er et ord som, hos psykoterapi Kolding, står for – at føle efter)

Hjertet:

  • Og hjertet som (re)agerer på balance/ubalance mellem de to sider

 

Min mission er at hjælpe mennesker til at hvile i dem selv, og derfor har jeg udviklet konceptet ”Efterfølsomhed”. Det bygger på redskaber der forener det mentale, det kropslige og det følelsesmæssige, og derved skabes et trygt indre fundament hvor du kan føle dig mere hel som den du er, og opleve hvilken indre ro det giver.

Hvis man virkelig lytter til følelserne, guider de på bedste vis…….

Vil du læse mere om Efterfølsomhed, se her

Kontakt mig gerne allerede i dag

Send en besked via kontaktformularen så aftaler vi et tidspunkt for en samtale.